Blog berichten

Kraamvisite!

Jullie kennen haar waarschijnlijk nog wel van het vorige blogbericht, Lucelia en haar man Francisco. We leerden hen op straat kennen, beide verslaafd en zij zwanger. Dankzij hulp kregen ze een huisje toegewezen en Lucelia liet zich opnemen in een kliniek. Vorige week kregen we een verheugend bericht....Angela Victoria is geboren!! Afgelopen woensdag mochten we … Doorgaan met het lezen van Kraamvisite!

Nieuwe vloer meubelmakerij dankzij een donatie uit Nederland!

Het is grijs en glad,…..nu denk je misschien aan het grijze haar van Dick en het gladde hoofd van Wim. Maar niets is wat het lijkt! Deze maand zijn we bij Agua Viva begonnen met de voorbereidingen van een cursus meubelmaker. We zijn erg bij dat we deze cursus kunnen we aanbieden aan 30 mensen. … Doorgaan met het lezen van Nieuwe vloer meubelmakerij dankzij een donatie uit Nederland!

Theatergroep Rivka “Ken je Mij?

Musical geïnspireerd door Gods Woord over het indrukwekkende leven van Job. Wanneer: Zaterdag 24 november Waar: De Fontein, Ds. Kuijperstraat 2, Nijkerk Tijd 20.00 uur Entree € 10.00 p.p. Kaartverkoop in de hal van de kerk. Rivka presenteert deze musical op uitnodiging van het TFT van Dick en Anita van Voorst. Dick en Anita werken … Doorgaan met het lezen van Theatergroep Rivka “Ken je Mij?